Van drakenboten races tot de bolide van Max Verstappen op het Shanghai International Circuit, iedere passie voor de sport komt in Shanghai tot zijn recht. Maar waar vind je nou die echte Hollandse gezelligheid? Bij een sportclub natuurlijk. Hieronder vind je verschillende sportclubs met een oranje randje:

Hockey:

Oorspronkelijk opgericht in de jaren ’20, de Shanghai Hockey Club is opnieuw gestart in de eerste helft van 2003 en is nu een van de belangrijkste sociale clubs in Shanghai. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en een leuk potje te hockeyen! Er zijn drie teams waar je lid van kunt worden:

  • Gemengd team: elke zaterdag komt een groep hockeyers samen op het hockeyveld in Minghang om verschillende wedstrijden tegen elkaar te spelen.
  • Damesteam: elke woensdag wordt er een training georganiseerd op een dak in de French Concession.
  • Kinderclub: Elke zaterdag wordt er een training georganiseerd op het veld van SCIS en wordt georganiseerd door de Youth hockey comity.

Voor vragen, aanmelden en een kleine impressie kan je altijd even kijken op de website van de hockey: http://shanghaihockey.wixsite.com/shanghaifhc​