Royal patat in Shanghai

De metropool Shanghai is recentelijk nóg een stukje completer geworden. Wat staat bij de meeste Shanghai expats in het rijtje van dingen die het meest gemist worden uit Nederland? Juist, patat (en kroket). Voor de patat liefhebbers is er nu een heel goede oplossing want “Royal Patat” is neergestreken in Shanghai. Een mooie patatzaak midden in Shanghai niet ver van Nanjing West Road, een plek waar iedereen wel eens komt. Royal patat zit op een paar aardappelworpen van de grootste starbucks ter wereld dus je kunt er een leuk middagje uit van maken.

Dus heb je zin in een patatje, steun dan deze ondernemer en ga een patatje halen bij Royal Patat. Je maakt er niet alleen een ondernemer blij mee, maar vooral ook jezelf, want wie wil er nu geen “patat day”?

Leuk detail, Royal patat heeft dezelfde puntzakken die we in Nederland ook hebben, maar met een zeer handige toevoeging, namelijk een apart vakje voor de sauzen en die zijn volop aanwezig. Van pindasaus tot joppiesaus en alles wat daar tussen in zit.

Het adres van Royal patat?

Daar komt ie dan:

277  Patat Lu Maoming Bei Lu, Bldg D3, Unit 103, near Nanjing Xi Lu, Shanghai, China 中国上海, 茂名北路277号D3幢103单元,近南京西路
Kom je met de metro dan is het heel eenvoudig. Ga naar Nanjing West road en neem lijn 12 exit 14 en je loopt er zo tegenaan.

Het menu van Royal Patat

Er is onder andere:

  • Een patatje met gratis ketchup
  • Een patatje met joppie saus
  • Een patatje duck egg sauce??
  • Een patatje sweet mayonaise
  • Een patatje Chili sauce
  • Een patatje oorlog

En wil je je Chinese collega’s of vrienden mee krijgen? Dat lukt je ook want er is ook een “patatje chinese spicy shrimp”
Toevallig een paar Thaise mensen op bezoek? Geen probleem. Neem een patatje pulled chicken Thai style.

Uiteraard is er ook Heineken’s bier. En voor de échte Nederlanders, ja er is een combo deal. Er zijn patatjes verkrijgbaar met een drankje.

Dus weet je wat? Ga snel naar Royal patat!

Was this post helpful?