Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Dutch Drinks Maart 2022

Highline 6/F, 282 Huaihai Zhong Lu, near Huangpi Nan Lu, Shanghai, Shanghai, China

DEZE WEEK! -> Vrijdag 11 maart - NVS Dutch Drinks Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Dutch Drinks!  ???  Als je van cocktails houdt, kan je deze editie bij Highline niet missen! ? Wat: NVS Dutch Drinks ? Wanneer: Vrijdag 11 maart 19:00 ? Waar: 6/F, 282 Huaihai Zhong Lu, Huangpu: Highline (in Ascott Hotel) ? ? NVS Deal: 3 drankjes (ook mixdrankjes en Cocktails) 150RMB en 10% Korting op Eten (Reserveren bij Elaine)

Koningsdag 2023

Dreamer Wuding Road 893, Shanghai, China

Dutch Drinks Mei Editie!

The Hai Yongjia Road 35, Shanghai, China

Vrijdag 12 Mei staat de volgende Dutch Drink op de agenda. Onder genot van een heerlijke borrel of een frisje het weekend inluiden in The Hai! Tot middennacht zijn er Happy Hour prijzen van kracht. Vergeet niet een portie heerlijke bitterballen of frikandellen te proberen. The Hai, Yongjia Road 35! Hopelijk tot de 12e!

Dutch Drinks Juni Editie!

The Hai Yongjia Road 35, Shanghai, China

Vrijdag 9 Juni staat de volgende Dutch Drink op de agenda. Onder genot van een heerlijke borrel of een frisje het weekend inluiden in The Hai! Tot middennacht zijn er Happy Hour prijzen van kracht. Vergeet niet een portie heerlijke bitterballen of frikandellen te proberen. The Hai, Yongjia Road 35! Hopelijk tot de 9e!

Dutch Drinks Juli Editie!

The Hai Yongjia Road 35, Shanghai, China

Vrijdag 14 Juli staat de volgende Dutch Drink op de agenda. Onder genot van een heerlijke borrel of een frisje het weekend inluiden in The Hai! Tot middennacht zijn er Happy Hour prijzen van kracht. Vergeet niet een portie heerlijke bitterballen of frikandellen te proberen. The Hai, Yongjia Road 35! Hopelijk tot de 14e!

Dutch Drinks Augustus Editie!

The Hai Yongjia Road 35, Shanghai, China

Vrijdag 11 Augustus staat de volgende Dutch Drink op de agenda. Onder genot van een heerlijke borrel of een frisje het weekend inluiden in The Hai! Tot middennacht zijn er Happy Hour prijzen van kracht. Vergeet niet een portie heerlijke bitterballen of frikandellen te proberen. The Hai, Yongjia Road 35! Hopelijk tot de 11e!

NVS Na-Zomer BBQ

Tomatito 168 Hubin Lu, Infinitus Mall 3Fl, Shanghai

Meer informatie volgt snel!  

Dutch Drinks Oktober Editie!

The Hai Yongjia Road 35, Shanghai, China

Vrijdag 13 Oktober staat de volgende Dutch Drink op de agenda. Onder genot van een heerlijke borrel of een frisje het weekend inluiden in The Hai! Tot middennacht zijn er Happy Hour prijzen van kracht. Vergeet niet een portie heerlijke bitterballen of frikandellen te proberen. The Hai, Yongjia Road 35! Hopelijk tot de 13e!

Dutch Drinks November Editie!

The Hai Yongjia Road 35, Shanghai, China

Vrijdag 10 November staat de volgende Dutch Drink op de agenda. Onder genot van een heerlijke borrel of een frisje het weekend inluiden in The Hai! Tot middennacht zijn er Happy Hour prijzen van kracht. Vergeet niet een portie heerlijke bitterballen of frikandellen te proberen. The Hai, Yongjia Road 35! Hopelijk tot de 10e!

NVS Sinterklaas

Crowne Plaza Shanghai Nanjing Road No. 700 Jiujiang Road, Shanghai

Meer informatie volgt snel!