Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Fietstocht

Geef je op voor de fietstocht door een mooi stukje van Shanghai! Zaterdag 31 oktober organieerd de NVS een fietstocht door onze mooie stad. Het wordt prachtig nazomer weer dus geniet nog even optimaal van het mooie weer en de stad nu het nog kan. Vergeet niet om een mondkapje mee te nemen want die is verplicht op het pontje.  

Het Groot Nederlands Dictee

Heb je een talenknobbel? Wil je weten hoe goed je Nederlands nog is na een aantal jaar in Shanghai? Geef je dan op voor het Groot Nederlands Dictee. In samenwerking met LanguageOne en Real Shanghai Bar & Cafe organiseren wij het Groot Nederlands Dictee. Op dezelfde dag als in Nederland kun je je talenkennis testen. Haal het groene boekje uit de kast en geef je team op, maximaal 3 personen per team.  

Dutch Drinks

NVS Dutch Drinks Autumn Edition.

Sinterklaas 2020

Zaterdag 14 november zal de Sint met zijn Pieten weer aankomen in Nederland. Op zondagmiddag 15 november zullen wij met de Nederlandse vereniging Sinterklaas met zijn Pieten verwelkomen in Shanghai.  Maar wat is er gebeurd met zijn staf? En zullen er dit jaar wel pepernoten zijn? Hopelijk gaat het allemaal goedkomen! Scan de onderstaan QR om je aan te melden voor het familiefeest van het jaar. Ouders lees bij de aanmelding even goed de instructies die bij Yoopay staan.

Dutch Drink december editie

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de Dutch Drinks december editie. We kunnen nog geen duidelijkheid geven over de datum en plaats maar houd onze website en social media kanalen in de gaten.

Pub Quiz

NVS PUB QUIZ Terugblik 2020 Donderdag 14 januari is de pub quiz weer terug. Test je kennis over 2020, vragen allen over 2020 en iedere categorie is mogelijk.   Inloop vanaf 19.15 The Hai - Your Local Bar 35 Yongjia Road

Nieuwjaarsreceptie

Helaas door de huidige situatie in Shanghai hebben wij de nieuwjaarsreceptie moeten uitstellen.

Dutch Drinks

Kickstart your weekend met Dutch Drinks!  

Koningsdag 2021

SAVE THE DATE! Zaterdag 24 april is het zover, KONINGSDAG 2021. De NVS organiseert een event voor jong en oud!  

Dutch Drinks Maart 2022

Highline 6/F, 282 Huaihai Zhong Lu, near Huangpi Nan Lu, Shanghai, Shanghai, China

DEZE WEEK! -> Vrijdag 11 maart - NVS Dutch Drinks Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Dutch Drinks!  ???  Als je van cocktails houdt, kan je deze editie bij Highline niet missen! ? Wat: NVS Dutch Drinks ? Wanneer: Vrijdag 11 maart 19:00 ? Waar: 6/F, 282 Huaihai Zhong Lu, Huangpu: Highline (in Ascott Hotel) ? ? NVS Deal: 3 drankjes (ook mixdrankjes en Cocktails) 150RMB en 10% Korting op Eten (Reserveren bij Elaine)